Blikopener in gesprek
Onze aanpak is kort en krachtig. Onze versterkende vragen geven effectief richting aan het oplossen van welk vraagstuk dan ook.
Blik op Jou: reflecteren en vooruitkijken
Hoe combineer ik bijvoorbeeld werk en persoonlijk leven? Hoe zorg ik voor een goede energiehuishouding en balans? Hoe zorg ik voor voldoende uitdaging en ontwikkeling? Wat is mijn persoonlijke missie, visie, zingeving? Ben ik competent voor mijn huidige of gewenste functie? Hoe kijk ik naar mijn toekomst, hoe neem ik de regie in mijn leven? Wat zijn mijn perspectieven? Welke feedback ontvang ik? Waar ligt mijn kracht?
Blik op Relatie: leren van jullie verschillen
De meeste problemen in relaties hebben te maken met het invullen voor een ander, ingesleten patronen en huizenhoge verwachtingen. Relatieproblemen gaan nooit over vuile sokken, vreemdgaan, sleur of te weinig seks. Dit zijn niet de oorzaken van de problemen, maar het gevolg. We weten dat iedereen anders is en hoe kan je omgaan met die verschillen.
Blik op Rouw: bewustzijn en kiezen
Rouwverwerking gebeurt in fasen. Soms voelt dat verwarrend. Boosheid en gevoelens van onmacht nemen de overhand. Het is belangrijk je eigen tempo te volgen en ruimte te geven aan al je emoties, ze zijn er toch of je het nou wilt of niet. Voel je dat je vastloopt, dan kunnen wij misschien iets voor je betekenen.
Blik op Team: leren en ontwikkelen
Blik op Team is er op gericht om het team te helpen kwalitatief betere prestaties te realiseren, beter te leren en zich te ontwikkelen. Wil een team meer van zijn potentieel realiseren, dan moeten de belemmeringen worden teruggedrongen. Belemmeringen kunnen onder andere zijn: gebrek aan vertrouwen in andere teamleden, angsten, rivaliteit, verborgen agenda’s, niet luisteren, geen zinvol collectief werk, vaste overtuigingen en standpunten. Maar ook langdurige, niet uitgesproken conflicten of een vertrouwenscrisis kunnen aanleiding zijn tot een (kortdurend) coachingstraject.